[網絡產品] 取消謝謝

因近日router 需要用ExpressVPN功能,購入了新的R7000 (R7800高通U不能刷ExpressVPN Farmware) 忍痛割害R7800

a. 物品名稱 ---  9成新  NETGEAR Nighthawk R7800 - X4S
b. 數量 --- 1 set
c. 即食價 --- $850
d. 底價(等同最低出售價) --- $700
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 ---  18/03/2017購入 有單已無保 本人私保3日 有任何問題隨時可退貨
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 已用R7000盒包裝好,跟一條R7000原裝上網線
h. 交收方式/地點 /期限 --- 星期一至五放工後西營盤站或土瓜灣交收, 假日其他地點再傾

勝出者請24hrs內pm留聯絡方法及7日內交收, 謝謝

唔係三年保養咩

r7800得2年 r7k先3年

r7800得2年 r7k先3年
as628629 發表於 2019-9-8 15:51

代理寫係三年保

回覆 4# patklchung
我買果陣上網登記係寫2年保 琴日先登入check完寫住過左保

回覆  patklchung
我買果陣上網登記係寫2年保 琴日先登入check完寫住過左保 ...
as628629 發表於 2019-9-8 16:47

登入边度check

又係吹水,根本官網同代埋都冇網上check warranty
近來dcfever同呢到有好多有問題嘅Netgear router放售,warranty亂哂龍,梗有景梗

你係咪食撚左佢?

又係吹水,根本官網同代埋都冇網上check warranty
近來dcfever同呢到有好多有問題嘅Netgear router放售,wa ...
glassfish2014 發表於 2019-9-9 10:48

我真係因為r7800刷唔到vpn firmware先換r7000 唔係有咩傻鳩會好地地r7800唔撚用走去換級低一級既r7000 洗唔撚洗呃人呀 仲有邊度想入鳩我 請繼續