因為網上有人show過,apple 無正本單, 不能修理, 所以想問問可否有影印單, 公司名可畫去,可以嗎? ...
starkinghk 發表於 2019-11-6 10:16

YES, 如果完全著唔到機, 又無單, 係無得整

因為網上有人show過,apple 無正本單, 不能修理, 所以想問問可否有影印單, 公司名可畫去,可以嗎? ...
starkinghk 發表於 2019-11-6 10:16

原來如此, 感謝提醒.
我看看.

原來如此, 感謝提醒.
我看看.
bocu77 發表於 2019-11-6 10:51

我剛check 過你個apple serial number, 陪機不是全新未折盒,已被激活\activated 了

個包裝好有問題,部機開過。
保養係10月開始,有 "!"

煩請呈清!

IPhone 11 256G black 全新未拆盒

Bid start @ HKD6100
Eat price @ HKD6500

每口叫價 HKD100
由於全新未 ...
bocu77 發表於 5/11/2019 01:11

個 SN 查到已 activate, 已同標題不合. 取消啦.

回覆 25# kckong99

佢又冇話 "未有激活"
咁算唔算同標題不同?

順便讚下各位師兄,果然係眉精眼企

如果係AOS買, 出貨當刻已經自動激活, 又叫做"假激"
所以買家好需要知道, 呢部機係邊度買, 同埋要睇單

回覆  kckong99

佢又冇話 "未有激活"
咁算唔算同標題不同?

順便讚下各位師兄,果然係眉精 ...
takcheung 發表於 2019-11-6 13:00

公道D講, 標題無問題, 真係未開盒

個包裝好有問題,部機開過。
保養係10月開始,有 "!"

煩請呈清!
luckmal 發表於 2019-11-6 12:17

未開過的
不過頭先1200 我上去在線查詢問, 佢需要我入 serial number

如果係AOS買, 出貨當刻已經自動激活, 又叫做"假激"
所以買家好需要知道, 呢部機係邊度買, 同埋要睇單 ...
nelson 發表於 2019-11-6 13:38

原來如此