有冇人用老電又有玩WOW?

老電去台灣係咪突然好慢? 我斷左3次線同埋突然2千幾ping

原帖由 Stone08 於 2008-12-14 23:35 發表
老電去台灣係咪突然好慢? 我斷左3次線同埋突然2千幾ping

IMS @ 23:35
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 Stone08 於 2008-12-14 23:35 發表

冇野喎...我仲一路BT一路打

你们卖东西难,可我买东西也难啊

我都係喎,我仲以為係我moden有問題.......仲叫人上黎整
呢排玩親都成日斷線...
樓主住邊區??我係天水圍

原帖由 liu010750 於 2008-12-15 13:04 發表
我都係喎,我仲以為係我moden有問題.......仲叫人上黎整
呢排玩親都成日斷線...
樓主住邊區??我係天水圍

我係元朗區, 我初初都以為淨係我有問題

最近呢幾日我都係一樣, 有時玩玩下會突然好lag, 甚至斷線, 尋晚問左幾個都係用老電既玩家, 都有部份人有呢個情況, 有時ping time唔一定高, 但會突然窒窒下, 或者ping time突然爆升千幾2千

我通常係夜晚先斷線,日頭好順
依家真係好鬼想轉公司.....

我唔係玩 WOW , 玩 BF2142 都係咁成日連去 EATW lag 爆 / 斷線
出海最廢既 ISP 就有佢份

我都係耐不耐lag 1 lag ==" 死左害死好多人

原帖由 thenetpark 於 2008-12-16 20:51 發表
我都係耐不耐lag 1 lag ==" 死左害死好多人

唉.....我解任務試過lag 到死左/斷線, 驚驚地唔知去唔去25人團好 :funk: