岩岩收到HKBN既電話

用3xxx9999既電話打黎
佢出左左以下幾個plan

1) BB100 (NowTV 先做到)
$199

2) BB 50
送NOD32, Wifi, BBWatch 21 channels, Get Fax easy
$188

3) BB25
送電話(唔包增值服務)
$168

all 24months contract

唔知邊個plan會抵d呢
1)果個係咪一定要有nowTV 先裝到架?

Thanks

我係街sales裝左now個個plan, 我都冇now既機呢, 佢比部機我拿返屋企做樣, haha

原帖由 waileungbilly 於 2008-12-17 17:28 發表
我係街sales裝左now個個plan, 我都冇now既機呢, 佢比部機我拿返屋企做樣, haha

我都有friend可以借到now 個box俾我
但師傅上黎裝會唔會真係check架???

個師傅睇都冇睇過, 可能佢有望過一眼我唔見掛, 我連電都冇插,

回覆 1# 的帖子

how to get the $168 bb25 + telephone plan? they only offer $188 bb25 + phone to me

原帖由 kinkisega 於 2008-12-17 03:40 PM 發表
用3xxx9999既電話打黎
佢出左左以下幾個plan

1) BB100 (NowTV 先做到)
$199

2) BB 50
送NOD32, Wifi, BBWatch 21 channels, Get Fax easy
$188

3) BB25
送電話(唔包增值服務)
$168

all 24months contract

...

你住邊區架~~

我出年3月到期
佢hkbn打黎續約用返衣家bb50+家居電話$208 24月合約,仲未應成佢續約!

原帖由 waileungbilly 於 2008-12-17 17:57 發表
個師傅睇都冇睇過, 可能佢有望過一眼我唔見掛, 我連電都冇插,

咁都好d....
bb50個plan 同100相差 $11
但諗落50送果d野都真係無咩用

原帖由 jasonchu 於 2008-12-17 22:02 發表

你住邊區架~~

西灣河呀
但我都唔知我呢度用HKBN好唔好...
有諗過用netvigator 8M , 打機好d
但一諗落download and upload 個speed又令我唔想裝
ai

原帖由 hughhong 於 2008-12-17 21:26 發表
how to get the $168 bb25 + telephone plan? they only offer $188 bb25 + phone to me

佢都係cold call我架咋