轉用pccw 30m~router問題

我想問下 tp-link TL-R402M 岩唔岩用?
下個月先上黎裝~所以依家問定先~

最好用gigaport router及用cat6線連接

原帖由 永不忘滅的烙印 於 2008-12-20 01:34 發表
我想問下 tp-link TL-R402M 岩唔岩用?
下個月先上黎裝~所以依家問定先~

最好......揀第二d牌子
我幾相信呢個世界係一分錢一分貨

原帖由 littlekp 於 2008-12-20 09:45 發表

TP-LINK係唔差...我覺得佢好過BELKIN同LEVELONE....之前我用PCCW 6M BT都會HANG...但係而家用PCCW 30M..加TP-LINK 941N...斷都未斷過...食得哂30M添...但係SETTING果D係比其他牌子少...但係最緊要係穩定同唔HANG...咁就已經叫好啦

原帖由 yhfung 於 2008-12-20 08:27 AM 發表

不知道楼主是否想过给代理的technical support查询一下它的throughput 是多少呢?

角色

technical support一定答唔到你...
不過我試過, 記得好似有50mbps左右...

原帖由 vincentm 於 2008-12-20 08:15 發表
最好用gigaport router及用cat6線連接

我依家18m 仲係用緊 8m果時條線~
點樣知係唔係cat6?

原帖由 littlekp 於 2008-12-20 09:45 發表

第2d牌子有咩好介紹 @@?
我唔雖要無線=.="

Zyxel P320W la
I can reach 33XXKB even with router