中國電訊100MB上網掂唔掂?

¥500/月,無限上網,有冇人用過?

原帖由 emirates 於 2008-12-25 17:32 發表
¥500/月,無限上網,有冇人用過?

內地定係香港 ?

原帖由 yhfung 於 2008-12-25 18:00 發表
有网友用过中国电信10Mbps(上载和下载),没有问题。我估计你的100Mbps应该没有问题。

问题是你想怎样用?

角色

10Mbps多少錢?dl和ul都是10Mbps嗎? 我主要是BT & ONLINE 玩xbox360,PS3

原帖由 yhfung 於 2008-12-25 18:16 發表
我不是记得太清楚,好像是大约100元。

10Mbps是CAT5E入屋,上载是10Mbps,下载也是10Mbps。如果你玩ONLINE games 我不知道行不行?如果你能在香港有VPN server,估计应该可以。在大陆BT,我估计也没有问题,问题你的seed在大陆多,还是在国外过。如果在国外多,那么你就又要有个香港的VPN server才有戏。

角色

哩 d 係唔係小區分享頻寬形式 ?
樓主講的 100M 又係唔係獨享頻寬形式 ?

.
.
.
.
.

回覆 7# 的帖子

我係廣東用. 我想申請係¥500/月獨享

原帖由 yhfung 於 2008-12-25 18:00 發表
有网友用过中国电信10Mbps(上载和下载),没有问题。我估计你的100Mbps应该没有问题。

问题是你想怎样用?

角色

yhfung 真奇怪你每次發表或回應都加 {角色} 兩字