數記$188試用報告(新增速度測試)

一路都想玩呢個plan~不過呢排先得閒搞~~

$188+12/月~~24月合約~2個月免費~預繳1128(分6個月全數回贈)~

我主要用途係上網~~所以封左bt同ftp對我無影響~
上網速度快同幾穩定~手指用耐微暖~~遲些天氣熱唔知點~~

個人而言我會推介~前提係你的主力用途係咩~

新增速度測試~~屋企收到4格~

你係用邊隻 modem?

月費係咪包埋隻usb modem比你? 跟邊一款?

我都岩岩申請左188plan,但係無2個月免費
速度ok,youtube睇片都滿意
連到ftp as client,但係慢到

...~2個月免費~...

請問係咪個個都有? Thanks!

原帖由 memo 於 2009-3-8 19:22 發表
月費係咪包埋隻usb modem比你? 跟邊一款?

送埋手指~~跟伸縮頭的那一款~~

原帖由 pockchop 於 2009-3-8 20:48 發表
...~2個月免費~...

請問係咪個個都有? Thanks!

我咩電話優惠都唔要~係街申請~唔好去門巿~

回覆 6# 的帖子

早一排嚮灣電申請, 一樣價錢, 免3個月

想問一下, 其實數記係咪真係BLOCK左BT 嘅?

原帖由 shiuyuen 於 2009-3-9 02:24 PM 發表
想問一下, 其實數記係咪真係BLOCK左BT 嘅?

唔只數記,其他都一定會block你用bt~
此終wireless既野唔同你用"有線"駁既方式
咁大既traffic一定會拖慢個機樓...

我試過用 netvigator 嘅anywhere
係可以用到bt的, 今日先download緊嘢