原帖由 memo 於 2009-3-9 21:39 發表

如果多長時間唔開, 佢會lock左你account, 唔可以free用人地既fon ga

星期四、六係 凍結戶口核查期,如果戶口凍結,只要同FON 講,記得開返隻Router 便可以
但Y5Zone roaming 則要約1個月先生效

回覆 11# 的帖子

直頭唔使講

開番著隻野
再透過官網改一改d FON setting,好快就可以用得番個account

即係如果屋企有隻FON , 有ACC
自己出街就可以任 Y5ZONE 上網? 唔洗錢?

原帖由 初心者 於 2009-3-9 22:32 發表
即係如果屋企有隻FON , 有ACC
自己出街就可以任 Y5ZONE 上網? 唔洗錢?

係 ....唔洗錢..
你fon acc ...去日本用可以用livedoor free
全世界都有好多同fon合作既公司...同本身fon 既ap

原帖由 antony85 於 2009-3-9 23:34 發表

係 ....唔洗錢..
你fon acc ...去日本用可以用livedoor free
全世界都有好多同fon合作既公司...同本身fon 既ap

咁有乜方法可以 有FON AP , 同FON ACC?

原帖由 初心者 於 2009-3-10 00:14 發表

咁有乜方法可以 有FON AP , 同FON ACC?

買一隻FON Router

FON 隻Router而家係唔係賣緊$119 (公價)一隻?

原帖由 ~小雞~ 於 2009-3-10 01:36 發表
FON 隻Router而家係唔係賣緊$119 (公價)一隻?

係....
如果你可以等既話可以等FON2.0出...外國已出

原帖由 antony85 於 2009-3-10 03:41 發表

係....
如果你可以等既話可以等FON2.0出...外國已出

HK幾時先有?
外國賣幾錢

http://wiki.fon.com/wiki/Wiki_Contest/yue

不能再等? 現在有一個機會贏取 La Fonera 2.0 ( beta 版本)