用hkbn25mb出...出海打機lag到斷線

話說 hkbn 打機出海用左成 2年了都冇咩點lag機斷線
近呢1個月 日日lag機 打怪仲會 發呆 +斷線 真的很好
受不了啦, 湊巧hkbn仲有幾個月完了 佢地打電話黎
問我績唔績 我話返個情況比佢地聽,呢個月打機日日
lag到斷線.想績都好難啦.跟住佢地搵左師父call我啦
叫我打呢樣打果樣查返d速度跟住又話我出海冇問題
好正常.咁佢地一句 好正常 冇問題 我可以點做啊
攪到好鬼火囉 成個月都係咁,以家真係對佢冇咩信心喇

我呢件事可以點做啊 有人幫到我嗎 ??
有冇得投訴佢地個網 出海點解咁嫁??

原帖由 chris6688hk 於 2009-3-25 00:23 發表
話說 hkbn 打機出海用左成 2年了都冇咩點lag機斷線
近呢1個月 日日lag機 打怪仲會 發呆 +斷線 真的很好
受不了啦, 湊巧hkbn仲有幾個月完了 佢地打電話黎
問我績唔績 我話返個情況比佢地聽,呢個月打機日日
...

可以投訴,你唔投訴人地唔會同你跟進

你玩咩野game?? 有沒有做過ping test??

原帖由 G-核戰機 於 2009-3-25 00:28 發表

可以投訴,你唔投訴人地唔會同你跟進

你玩咩野game?? 有沒有做過ping test??

我玩 仙境傳說  個服係上海   做左ping te佢地話冇事
但我自己玩緊 冇事我點會 嘈呢   投訴係唔係就咁打上
去講   定係有個特定電話嫁???   THX

原帖由 chris6688hk 於 2009-3-25 00:37 發表

我玩 仙境傳說  個服係上海   做左ping te佢地話冇事

咁我真係唔知啦~~~
玩online game<30ms先可以接受,過百根本上不用玩

原帖由 chris6688hk 於 2009-3-25 00:37 發表

我都系玩RO大陸噶上海服。。。有興趣就交流下!據我所知。。。RO噶網絡自從又新干線換成盛大就一直比人投訴!RO服務器可能有問題的可能性應該較大!但HKBN應該系唔適合出海!

HXBN出海打機lag+斷線係人所共知的事, 連師父都覺得係好正常, 冇問題!
但有時本地connection都唔見得好好wor, 我有次同班Netxxxxtor的friends打GOW2, 一晚都斷左幾次線+忽然voice chat失靈, 打到火都黎...

原帖由 G-核戰機 於 2009-3-25 00:43 發表

咁我真係唔知啦~~~
玩online game

但係打隻online  唔係10mb 已經很足夠了嗎??
難道30mb 會好點 ?? 不是差不多的嗎
因為我唔係講下載   純講打機 ^^

原帖由 neko 於 2009-3-25 00:53 發表
HXBN出海打機lag+斷線係人所共知的事, 連師父都覺得係好正常, 冇問題!
但有時本地connection都唔見得好好wor, 我有次同班Netxxxxtor的friends打GOW2, 一晚都斷左幾次線+忽然voice chat失靈, 打到火都黎...

但係我係 近排先係咁咋  之後 用左2年一直都冇事  很好很滿意 24小時不lag
以家 24小時都唔得   @_@

原帖由 chris6688hk 於 2009-3-25 01:11 發表

但係打隻online  唔係10mb 已經很足夠了嗎??
難道30mb 會好點 ?? 不是差不多的嗎
因為我唔係講下載   純講打機 ^^

拖我出去....我暈啦

原帖由 G-核戰機 於 2009-3-25 01:28 發表

拖我出去....我暈啦

SORRY 小弟真的不知道  會有什麼分別
請指教