俾hkbn block左bt可以點?

係唔係以後佢都唔會release返

兩個week前下下5mb咁download
而家得幾十kb

你可以打上去嘈佢, 話上網好慢
之後會好翻
幾日後又打回原形
p.s.如果你BT HKBN seed永遠好快, 永遠唔限你速

原帖由 KinChungE 於 2009-3-29 20:50 發表
你可以打上去嘈佢, 話上網好慢
之後會好翻
幾日後又打回原形
p.s.如果你BT HKBN seed永遠好快, 永遠唔限你速

平時download唔去咁盡有冇幫助?
e.g. set1000kb download/upload上限

原帖由 Gaspar 於 2009-3-29 21:32 發表

平時download唔去咁盡有冇幫助?
e.g. set1000kb download/upload上限

1000KB已經好高了
其實未必係block bt
因為而家hkbn係limit左出海既bandwidth
唔理你平時用得多唔多都好, 都一定會出海慢到1xKB/sec

原帖由 nelsonchow 於 2009-3-29 21:56 發表
講你都吾信, 我岩岩用 bb100, b 套 咩cartoon 狗, 9xxxKB/S

第一次咁快

有hkbn自己友幫手做種咪會快囉同學

原帖由 nelsonchow 於 2009-3-29 21:56 發表
講你都吾信, 我岩岩用 bb100, b 套 咩cartoon 狗, 9xxxKB/S

第一次咁快

大佬...我好羨慕你地.....................
我住果度只有PCCW....
6mb plan, 下載速度最盡去到650kb/s, 上載得60kb/s.............
想做個FTP server比自己用都唔掂..............................

之前我都有成千Kb上落速度架!Gaspar兄情況,與我相同,這星期的速度慢到嘔,用同一粒seed在和記down,成300K,我這邊同一時間用HKBN down,得10K………