想問下RJ45 Wall Plate

公司有2個wall plate 壞左,比人撞爆左
想買返兩個,之前過個好似係AMP既,想
問下一個幾$$$到

同埋整wall plate 入面個plug,係唔係要有個
tools? 個tools又要幾$$$?

可以用簿身硬野壓落去

係鴨記單買都好貴下
Wall plate + jack around $60-70
Tool 就平平地都要 $30-50

原帖由 powpow14 於 2009-3-30 16:02 發表
係鴨記單買都好貴下
Wall plate + jack around $60-70

果D tool, 我買左把$20咋喎

原帖由 powpow14 於 2009-3-30 16:02 發表
係鴨記單買都好貴下

哇, 好貴, 我去黃金買 $ 10 個 Wall plate, + $ 10 有個 AMP 既 Jack, 我之後用 1 字批插 d 線入去就用得

原帖由 最強幻象 於 2009-3-30 17:12 發表

哇, 好貴, 我去黃金買 $ 10 個 Wall plate, + $ 10 有個 AMP 既 Jack, 我之後用 1 字批插 d 線入去就用得

$10果D AMP Jack係假既
人地博X賣緊AMP Jack正貨, $25一個
Wall Plate就好似20蚊有找
p.s. 我響博X買奇勝雙port wall plate都只係$10

原帖由 KinChungE 於 2009-3-30 17:10 發表

果D tool, 我買左把$20咋喎

$10

原帖由 dennix 於 2009-3-30 17:23 發表

$10

有彈弓果種?

原帖由 KinChungE 於 2009-3-30 17:17 發表

$10果D AMP Jack係假既
人地博X賣緊AMP Jack正貨, $25一個
Wall Plate就好似20蚊有找
p.s. 我響博X買奇勝雙port wall plate都只係$10

AMP 華輝賣緊四個位,$14無蓋