=== 有做自動轉賬請注意..... ===

剛在五月尾安裝好 8M 寬頻 ,
月費 $110 X 24 ,
一定要自動轉賬 .

今日有空入網上銀行檢查戶口 ,
發覺銀行同我設定每次最高可轉賬二萬 ,
本人已即時更改每次 $300 .

請各位網友注意 ,
有做自動轉賬的話 ,
記得去更改最高轉賬額 .

原帖由 superman88 於 2009-6-3 18:02 發表
剛在五月尾安裝好 8M 寬頻 ,
月費 $110 X 24 ,
一定要自動轉賬 .

今日有空入網上銀行檢查戶口 ,
發覺自動轉賬設定每次最高可轉賬二萬 ,
本人已即時更改每次 $300 .

請各位網友記得去更改 .

就算好討厭PCCW,咪咩野狗屎垃圾都入曬佢地數先得架。自動轉帳的設定限額由頭到尾都係你跟銀行之間的事。開戶時的PRESET可能係銀行自訂,但只有你自己先有權更改的。

點解你唔入埋媒氣、電燈、電話等等的公共事業公司的數呢?

我諗樓主都係好心提下大家 je

原帖由 winfield 於 2009-6-3 19:13 發表
我諗樓主都係好心提下大家 je

這個我都明白,可能我的語氣亦重了些

但他的標題真係好有誤導成份,所以容易令人誤解的。
網上X自動轉賬

原帖由 bubblestar 於 2009-6-3 19:18 發表

這個我都明白,可能我的語氣亦重了些

但他的標題真係好有誤導成份,所以容易令人誤解的。
網上X自動轉賬

我即時更改 , 你的心情我明白 .

都係小心d好, 唔係1q清袋就太遲

原帖由 superman88 於 2009-6-3 19:34 發表

我即時更改 , 你的心情我明白 .

HA HA!  Thanks for your understanding. No hard feeling

300又太少,因為有時手提電話爆左就唔夠比,跟住又收手續費
set 500可能會更岩香港人

原帖由 kingpinyu 於 2009-6-3 20:57 發表
300又太少,因為有時手提電話爆左就唔夠比,跟住又收手續費
set 500可能會更巖香港人

我設定 $300 ,
因上網費每月只需交 $110.
$300 已有多 .

同意~pccw最中意收多

個陣我夠期轉會都當我cut 約照auto過左...

攪左n個月先ok