今日終於叫P仔寄CUT表 比我...真麻煩

佢話打上台果D.一定要寄比佢~唔可以fax屎..(真係唔環保) 又哂錢..
$162>$138 6M佢話平24蚊比我....唔好玩啦...又2年約
18M $178.... (我話你都提供唔到30M比我...都係多20蚊..)
算把啦~心已灰

而家等緊佢張...表格

原本想CUT埋...固網..點知..家人簽左長約 ..(唔係我名登記)

呢度 EOS 大大已上傳 cut form 比大家用.
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... mp%3Bascdesc%3DDESC

回覆 1# 的帖子

$138 6M 咁平?! 你係私樓? 係咪用左好多年? 係咪netvigator one?

我都CUT左,用緊HKBN
今時今日仲當自己係唯一既ISP??

原帖由 tlch2000 於 2009-6-4 20:34 發表
$138 6M 咁平?! 你係私樓? 係咪用左好多年? 係咪netvigator one?

$138 真係唔平 ..我係公屋~用左十幾年netvigator ONE客
我堂弟私樓 $110~6M(學生PLAN+38 ) 30M..TOTAL: #$148
佢學生PLAN..用左N年...而家都廿幾歲人..

原帖由 mayling 於 2009-6-4 20:32 發表
呢度 EOS 大大已上傳 cut form 比大家用.
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... mp%3Bascdesc%3DDESC

CS..話佢張表 有過底紙~係唔同啵..唔可以FAX

原帖由 andyming 於 2009-6-4 21:19 發表

CS..話佢張表 有過底紙~係唔同啵..唔可以FAX

係一張A3 size 的過底紙來ga, 填完寄返一份俾佢, 自己留一份copy

份表格特登整咁大, 咁就FAX唔到 比你, 你又FAX唔到比佢

有無人試過
netvigator到左約  
而now未到約 (有英超)
咁可唔可以終止左netvigator? 而保留番now tv

我都差唔多要cut佢....
想問下如果8月12到期咁要
幾時交表先唔會罰錢??