急問,如果用BB50用邊隻Router好

我今朝隻Buffalo WHR-HP-G54全部PORT既燈長著+Diag燈不斷閃。有無人識搞
已經用左4年,不過應該都夠期啦~~
我想問如果而家要買隻新買邊隻好
我預$700內
有少少要求:
要行wireless -n
           Gigalan
          有USB port可作BT之用(可有可無 )
          要行到No-ip DDNS
          可以mod到Tomato/DDWRT(如果modTomato/DDWRT到本身Firmware無DDNS功能都可以)
           最好有5個port位

謝謝

我琴日睇中左Linksys WRT350N
唔知大家對呢隻Router有咩評價?
不過呢隻好貴成$1.2k:funk:
如果要同類似既功能仲有邊隻?
謝謝

D-Link DIR-655
USB port: Yes
Gigalan:Yes
DD-WRT mod: not possible
Tomato:Unknown
4 Port
$870 in comdex

原帖由 kwongoc_1016 於 2009-6-6 14:21 發表
D-Link DIR-655
USB port: Yes
Gigalan:Yes
DD-WRT mod: not possible
Tomato:Unknown
4 Port
$870 in comdex

D-Link DIR-655聽聞鑊氣都幾勁下

better than Zyxel NBG-460N

原帖由 回憶是很痛苦 於 2009-6-6 18:31 發表

D-Link DIR-655聽聞鑊氣都幾勁下

xxx聽聞鑊氣都幾勁下
咁講有意義咩?

原帖由 ss997419 於 2009-6-6 19:21 發表

xxx聽聞鑊氣都幾勁下
咁講有意義咩?

我只想買隻穩定既Router唔想買到返去成日Hang機
我隻Buffalo WHR-HP-G54用左4年都未Hang過
不過係琴日終於夠期

原帖由 kwongoc_1016 於 2009-6-6 19:10 發表
better than Zyxel NBG-460N

search 460N and DIR-655

原帖由 回憶是很痛苦 於 2009-6-6 19:23 發表

我只想買隻穩定既Router唔想買到返去成日Hang機
我隻Buffalo WHR-HP-G54用左4年都未Hang過
不過係琴日終於夠期

Buffalo其實有隻附合你既要求
arround 700,不過代理冇派貨

大家有無D可以Flash到DDWRT/Tomato既Router推介(簡單D黎講即係要用Broadcom CPU既Router)
用其他CPU既Router暫時唔會考慮
謝謝