今日裝左 BB100

星期六才登記,今日就裝到..我冇要個 Settop Box , 因為太樣衰...

B Local 野好勁 (Nike & 超 Nike video) .. 下下成幾 MB ..
不過 Oversea 就得 20-50 K ....

所以而家有一條 BB100 同 IMS 6MB ... 用部 NoteBook download overssea 野..
不過計劃緊用 VMWARE 裝個 windows download oversea 野

的確正呀BB100
由奇係我用完i-cable之後轉bb100,超級兩個世界

原帖由 OrzKoo 於 2009-6-8 01:04 發表
的確正呀BB100

不過 oversea BT 慢到死...

下....bb100都係每秒幾MB渣....
咁咪同我而家BB25一樣......都係本地幾MB,出海勁慢,
仲考慮轉唔轉BB100添...都係幾MB不如唔好轉=.=

原帖由 大豪 於 2009-6-8 01:11 發表
下....bb100都係每秒幾MB渣....
咁咪同我而家BB25一樣......都係本地幾MB,出海勁慢,
仲考慮轉唔轉BB100添...都係幾MB不如唔好轉=.=

因為幾個 Plan 價錢只係差幾十 ... 用 BB100 好似勁 D

原帖由 OrzKoo 於 2009-6-8 01:04 發表
的確正呀BB100

PCCW 100 轉是另一個世界 (當然價錢也是啦)

原帖由 melodyayaka 於 2009-6-8 01:13 發表

因為幾個 Plan 價錢只係差幾十 ... 用 BB100 好似勁 D

無論bb25/50/100
oversea一樣只有10M

原帖由 ss997419 於 2009-6-8 01:17 發表

無論bb25/50/100
oversea一樣只有10M

係20.....

原帖由 siuyin 於 2009-6-8 01:19 發表

係20.....

升左了?

原帖由 sonichkhk 於 2009-6-8 01:16 發表

PCCW 100 轉是另一個世界 (當然價錢也是啦)

BB100 overall $199
而家兩條 (BB100) $199 + (IMS 6MB) $150 = $350 per month ... 都 OK 呀
起碼我 upload 野比客都快 D ..