新玩具入手...仲差d lan card...

d lan card 仲未到
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 Dull 於 2009-6-8 18:44 發表
d lan card 仲未到

for PC 10 Gigabit PCI-E x8 Lan Card 跌到好平

隻xenpak 就3com

果張1PORT 10 Gigabit Xenpak Module係 SMC switch 架喎 ......

仲有, 行得10ge, 點解唔用fiber 既xenpak?
sc 既xenpak 都唔會貴得好多, 買光纖肯定平過買條xenpak 專用線

原帖由 HKMichaelKing 於 2009-6-8 18:48 發表

for PC 10 Gigabit PCI-E x8 Lan Card 跌到好平

bid 番一張來啦
http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayIS ... p;item=110379132992

原帖由 凌天羽 於 2009-6-8 18:56 發表
果張1PORT 10 Gigabit Xenpak Module係 SMC switch 架喎 ......
仲有, 行得10ge, 點解唔用fiber 既xenpak?
sc 既xenpak 都唔會貴得好多, 買光纖肯定平過買條xenpak 專用線

係smc
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 凌天羽 於 2009-6-8 18:56 發表

我本身2隻cable 都有...遲d 都會轉行fiber.

10G 好恐怖

10G溫度同功耗都仲係高, 一定要加風扇散熱

原帖由 凌天羽 於 2009-6-8 19:00 發表

bid 番一張來啦
http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayIS ... p;item=110379132992

佢係 淘宝 賣成 RMB $3,900

原帖由 HKMichaelKing 於 2009-6-8 19:16 發表

佢係 淘宝 賣成 RMB $3,900

賺外匯