綜緩家庭想申請寬頻

偷別人家的無線來用便可
不用申請

要是人家的無線加密了,可以用程式破解

Free

電腦循環再用計劃

申請資格
(一)   小一至中七學生;
(二)   需要在家中上網學習;及
(三)   正接受學校書簿津貼計劃資助或申請者家庭正領取綜合社會保障援助(綜援)。

計劃A的學生可獲贈一台循環再用電腦*、一年免費電腦保養服務及一年免費互聯網服務,而成功申請計劃B的學生則可獲贈一年免費互聯網服務

http://www.edb.gov.hk/index.aspx?nodeid=6975&langno=2

可否講下用咩程式破解,

原帖由 xbox 於 2009-6-13 02:49 發表
Free

電腦循環再用計劃

申請資格
(三)   正接受學校書簿津貼計劃資助或申請者家庭正領取綜合社會保障援助(綜 ...

原來互聯網服務的供應商提供是和X寬頻

題外話....其實可以去有電腦資訊中心既圖書館,裡面d 電腦有齊大部份日常要用既軟件...連電腦都唔使買,不過如果屋企附近冇既話都係去拎一部...因為車費都起返到..

such as..Office, Adobe CS3... 仲有scanner 同printer(自備A4紙張,係免費的(只限個人文件)).

原帖由 xbox 於 2009-6-13 02:49 AM 發表
Free

電腦循環再用計劃

申請資格
(三)   正接受學校書簿津貼計劃資助或申請者家庭正領取綜合社會保障援助(綜 ...

p3 電腦  我怕d 年輕人 頂唔順...

原帖由 calvin928chan 於 2009-6-13 10:00 發表

叫佢去死
唔使$仲咁多要求

原帖由 calvin928chan 於 2009-6-13 10:00 發表

十卜十卜
我用core 2都用到我火爆

原帖由 rx78nt1 於 2009-6-13 10:05 發表

叫佢去死
唔使$仲咁多要求

咪係...