和記 @ 美孚

今早見係恆生至海洋門口拉線, 應該不遠了

修正 :
五期 & 7期先有 (好似)

我上個禮拜出過post啦!
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1352888

點解你話5&7期有,6期冇呢?

原帖由 vaio 於 2009-10-23 09:45 發表
我上個禮拜出過post啦!
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1352888

點解你話5&7期有,6期冇呢?

你上個禮拜出post時仲未舖線. 而有關第六期問題, 七期同五期打對面, 六期同七期中間就格左個五期, 而六期完全唔見和記掘路.

我想問下,係見到有着和記logo嘅工人開工嗎?因為我家地下都有公司拙地不過唔知邊間公司姐 

原帖由 bananafung 於 2009-10-23 12:29 發表
我想問下,係見到有着和記logo嘅工人開工嗎?因為我家地下都有公司拙地不過唔知邊間公司姐 

冇着和記logo嘅工人在開工, 不過佢地啲安全圍欄係和記logo.

點解唔問吓業主立案法團 ... 所有工程都要距o地批 ... 邊間公司做緊乜距o地一定知.

原帖由 bigheart 於 2009-10-23 15:56 發表
點解唔問吓業主立案法團 ... 所有工程都要距o地批 ... 邊間公司做緊乜距o地一定知.

唔使問啦, 我都話佢地啲安全圍欄係和記logo

原帖由 BillGay 於 2009-10-23 10:41 發表

你上個禮拜出post時仲未舖線. 而有關第六期問題, 七期同五期打對面, 六期同七期中間就格左個五期, 而六期完全唔見和記掘路.

師兄!你究竟知唔知六期響邊呀?
乜野"六期同七期中間就格左個五期"?
你以為全部對住七期既樓就係五期?

萬事達廣場海洋快餐去到citibank係五期,
六期係富邦銀行至到HKU Space。
而HGC放線地盤就係由5期citibank去到6期中銀。

恆柏道都係六期

仲有, 我地開始離題