有冇人用過中聯通動HSDPA/有冇好既流通數據PLAN介紹?

中聯通話佢自己租3間電訊既發射台,接收一定最好

Unlimited 7.2M HSDPA $164/月

唔知好唔好用....ching有冇好介紹?

同埋123nextG有冇卡買?定一定要上台?

thanks

中移動話佢自己租3間電訊既發射台,接收一定最好

唔知好唔好用....ching有 ...
lunxg 發表於 2010-4-28 03:50

講真定講假呀....
中移香港冇3G 牌, 得2.5G, 即係EDGE, 我都用緊....
邊到睇到有3G plan 呀?

講真定講假呀....
中移香港冇3G 牌, 得2.5G, 即係EDGE, 我都用緊....
邊到睇到有3G plan 呀?  ...
sitewa 發表於 2010-4-28 04:57

睇錯左
原來係中聯通

中聯通話佢自己租3間電訊既發射台,接收一定最

唔知好唔好用....ching有 ...
lunxg 發表於 2010-4-28 03:50

朋友你係咪想曲線讚3...?(講笑)

佢地係租3發射台...應該唔係3發射台...
接收...當然一定最"好"............

回復 4# compuman

個SALES話除左PXXW, 其他都有租喎....

回復  compuman

個SALES話除左PXXW, 其他都有租喎....
lunxg 發表於 2010-4-28 14:08

如果真係租世其他台,咁咪佢最好收?

如果真係租世其他台,咁咪佢最好收?
wlmak 發表於 2010-4-28 14:13

個SALES聲稱係最好
我都冇謂幫佢賣廣告

有冇師兄用過聯通,快D分享下

個SALES聲稱係最好
我都冇謂幫佢賣廣告

有冇師兄用過聯通,快D分享下
lunxg 發表於 2010-4-28 14:50

用"3" network,真係要諗諗,出張SMT,CSL好過啦,價錢蓊唔遠

剛剛睇返香港聯通網頁, 真係無左話用3HK Network 部份.
唔通真係轉左租用多間電訊服務商.

http://www.hkunicom.com/3g/main.html