~

~~~~~~~~~~~~

冇分for手提/notebook

冇分for手提/notebook
KinChungE 發表於 2010-5-10 14:05

thanks 即時申請!

回復 1# nelson
小心WI FI一機無限服務!
我本身住屋邨,
$110原本已經有Wi Fi提供,
我手痕UP左30M
依家佢再提供另一個Wi Fi密碼,
但冇講明係免費,
合約改左30M24個月如果我停用,
就要賠$732
(原底110個Plan重有15個月就賠1650)
2個Plan係分開計!
剛電郵去問原因!
$18*24應該係$432
點解係732!?
可能上左賊船!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個勁底我開初裝果陣都冇要、裝完之後有日一開IE話加$18即裝,而家好爽!!

回復  nelson
小心WI FI一機無限服務!
我本身住屋邨,
$110原本已經有Wi Fi提供,
我手痕UP左30M
...
big_nature 發表於 2010-5-10 22:20

There will be an extra admin charge of HK$300 if you cancel the service within 6 months. Therefore, if you cancel the service now, you need to pay 300 + 18 X 24 = HK$732.

Note the last line in the picture of 1# above.

回復 6# raymondchan338
大意,睇漏左最後果句!

咁依家我是否有2部機上網呢?
先前係用I-Phone,
依家是否可以加多部Note?

回復  raymondchan338
大意,睇漏左最後果句!

咁依家我是否有2部機上網呢?
先前係用I-Phone,
依家是 ...
big_nature 發表於 2010-5-10 23:15

Yes, according to the CS. However, I have not tried.

回復 8# raymondchan338
it 's great.
i will try to activate my note tomorrow!

我今日都call左 CS.
佢話星期五可以叫人上黎換modem.

可惜我果時個basic plan太貴, +左$18都係貴=_=

我叫佢比埋5日USB, 佢都唔肯...