終於收到老電free upgrade fiber 100M既message

有冇人用緊? 係咪快好多?

聽講要插多個分光器? 甘想問下而家個modem使唔使換埋? 而家用緊白色有wifi個隻(X9368N)

另外如果本身仲有約而當中係有部份係free month(3~4個月前續左24個月, free5個月), 甘upgrade左上去之後會唔會cancel晒我d free month??
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我係經router上網的, 尋晚一開browser就彈去個頁了
Stone08 發表於 2010-8-13 18:54

如果唔關用router事, 咁我真係好唔好運...
用左咁耐從來未收過老電d pop-up優惠廣告....

CS個人話佢唔清楚, 不過樓上有網友用緊話其實係一樣用到的

打電話去搞清楚左了, 佢個 free upgrade其實 ...
Stone08 發表於 2010-8-13 22:00

任用24個月咩?乜唔係永久咩

你係咪打28881877?

But CS told me free of charge (installation and monthly) for 12 month period.  Also see on your at ...
yssap 發表於 2010-8-13 22:51

真係古怪, 打上去問又個個都唔一樣 -.-

打電話去搞清楚左了, 佢個 free upgrade其實 ...
Stone08 發表於 2010-8-13 22:00

But CS told me free of charge (installation and monthly) for 12 month period.  Also see on your attachment

係咪話100m唔可以駁router?
鴨仔 發表於 2010-8-13 21:23

打電話去搞清楚左了, 佢個 free upgrade其實係抽中左既客戶, 可以半價安裝費去新安裝條fiber100M, 任用24個月, 不過用緊nowtv既就要插係原有個條到先睇到

係咪話100m唔可以駁router?

如果本身用緊router長期connect上線, 唔洗dial up, 係咪唔會收到任何pop up優惠?
amyguest 發表於 2010-8-13 16:40

我係經router上網的, 尋晚一開browser就彈去個頁了

如果本身用緊router長期connect上線, 唔洗dial up, 係咪唔會收到任何pop up優惠?

去到16號...
唉,我仲未收到