準備整部動物機專用黎BT外國野, 請指點邊間ISP好?

準備整部動物機專用黎BT外國野, 請指點邊間ISP好?

各位師兄,
有冇d建議&月費最好唔好咁貴?

而家情況..............用緊bb100
簽左2年約bb100+TV+Tel+Wifi, 而家簽左半年左右

慢到發火, BT萬幾粒種以上既西片, 兩種情況:
1) 連極連唔到tracker幾個鐘都係冇野落到黎隻HD
2) 連到1,2個tracker, utorrent/bitcomet經已見到係有好多種(幾千粒種),
    但只連到3幾個ISP, 速度介 X kb/s ~ 5x kb/s

想加多條線專用作BT, 本地大陸速度唔太care,
最緊連得到外地tracker & BT外國野速度有800KB/sec 就心滿意足

BT外國野速度有800KB/sec 就心滿意足
我用 HGC 100mb 可以  

除icable同hkbn外的都得

hkbn pt外国
applexy 發表於 2010-9-22 14:19

睇唔明..........
pt 點解
副圖係表示?

BT外國野速度有800KB/sec 就心滿意足
我用 HGC 100mb 可以
funfunhk 發表於 2010-9-22 14:19

和記......
從來未用過..試試都好

和仔100M pt ,中規中矩 ...很容易上峰值
下圖自己留意上下載/s...

我都係用和仔.快過BB
(用和仔100M)

和仔100M pt ,中規中矩 ...很容易上峰值
下圖自己留意上下載/s...
joseph2004 發表於 2010-9-22 14:32

請問 " pt " 係點解?

用咩線都無所謂最緊要DOWNLOAD 外國野夠快就店
唔夠快講到光纖入屋識飛都無用

請問 " pt " 係點解?
腦殘遊記 發表於 2010-9-22 15:55

自己睇...

http://snowwolf725.blogspot.com/2008/12/pt-private-tracker.html