PCCW 30M點揀?

1. $137(平均) X 24, 手指3.6M 5天/月, wifi 無限, 之後$228
2. $145 x 30, wifi 無限, 之後$186.

你地會點揀?

1. $137(平均) X 24, 手指3.6M 5天/月, wifi 無限, 之後$228
2. $145 x 30, wifi 無限, 之後$186.

你地會 ...
seevhs 發表於 2010-10-13 13:10

琴日都收到呢個offer,要有少少取巧先計得出$137一個月;另外,會唔會係低處未算低?
$228一個月,簽約24個月,回贈7個月,連每月5日USB手指(超額每日$10),無限WiFi,$600惠康購物券,即係
($228x(24-7)-$600) / 24  = $136.5/月
補充:Sales話係7.2M手指

提下你:
$600購物卷要去某地方拎
每月5日USB手指要去某地方拎+再簽約+一定要信用卡

提下你:
...
ainain 發表於 2010-10-13 19:32

乜唔係寄咩??

提下你:
...
ainain 發表於 2010-10-13 19:32

應該係去機樓拎(一般),
是否跟合約,24個月?
信用咭自動轉脹?

自動轉脹咪濟呀, 萬一有咩事, 你會無啦啦比多左錢架
最好都係去7仔交

乜唔係寄咩??
鴨仔 發表於 2010-10-13 19:50

我試過比佢地啲staff落格...
所以以後好似全部去機樓拎.

我試過比佢地啲staff落格...
所以以後好似全部去機樓拎.
seevhs 發表於 13-10-2010 20:04

寄失邊個負責

係呀,網上download張超細字服務合約話Everywhere USB手指同贈品都要去指定地方攞,同埋約滿之後Everywhere係回復$78/月。我turn down左佢囉,係唔記得叫佢100M至好番黎搵我。