有冇師兄用緊HKBN "BB50"叫續約??

半年前已經打緊黎叫續約....$178升 100MB

三個月又叫續俾$168 昇BB100 我冇續到...網加都話唔好續價錢可平....

今年12月到期  岩岩打黎$155個月 送電視5個頻道睇 安裝費當然全免啦!!!!

各位師兄點睇,計速度同價錢最好都系HKBN???

May come HK$99 promotion again by Christmas/Year-end

May come HK$99 promotion again by Christmas/Year-end
tomleehk 發表於 2010-11-9 22:03

係就好 :D

tomleehk 發表於 2010-11-9 22:03

Before Christmas/Year-end, 不如用其他. Many ISP $99.

師兄你個CASE 算正常~

我都係BB50 佢打來叫我續升BB100  $228
我差D 想 (SMXLL,7) 佢  (X= 自己估)

話回來~師兄你有冇想轉啊~
我見 "衫" 都係99$, 100 M
P丙丙W  都好似可以去到30M

師兄你個CASE 算正常~

我都係BB50 佢打來叫我續升BB100  $228
我差D 想 (SMXLL,7) 佢  (X= 自己估)

話回 ...
明內子 發表於 2010-11-10 00:00

3系電話公司果間????

....我 e 家只 係 bb50 + 電話 (有來電顯示 冇飛線) $142 @24
8月簽左 >.<

宜家好似已經冇咗bb50.

係啊佢地話OUT左50 M
主力推100M

"衫" 不是和記嗎~?
這真的不知~ 我以為同一間公司

如 "衫" 唔係和記
真係想想用下P丙丙W

係啊佢地話OUT左50 M
主力推100M

"衫" 不是和記嗎~?
這真的不知~ 我以為同一間公司