網上行30M 私樓 offer

月費$238,免4個月月費,送$750惠康,3G 7.2M手指,無限WIFI,平價月費 $167.

另提供以下offer俾其他人參考
月費$248,免?個月月費,送$?惠康,3G 7.2M手指,無限WIFI, 另包600分鐘PCCW MOBILE,好似係4000分鐘Now-TV,另加$22牌照費(於手機帳單收取)(你沒看錯,係$22,不是$12),姐係$22有600分鐘+200分鐘同埋4000分鐘Now-TV.呢個冇問清楚details.平價月費 $?.

屋企是私樓,已有hkbn,i-cable

我都係呢個offer 我都想問下有冇ching 會平過呢個offer

月費$238,免4個月月費,送$750惠康,3G 7.2M手指,無限WIFI,平價月費 $167.

另提供以下offer俾其他人參考
...
鴨仔 發表於 2010-11-9 20:41

係free 7個月, 平均1$137.

seevhs 發表於 2010-11-10 19:42

你點計ga?

(238*20-750)/24=167.1

你點計ga?

鴨仔 發表於 2010-11-10 19:58

再平啲嘅offer 係free 7個月

你點計ga?

鴨仔 發表於 2010-11-10 19:58

Free 7
238 x (24-7) - 750 = $137.3333

原先係
228 x (24-7) - 600 = $136.5

seevhs 發表於 2010-11-10 19:42

FREE7個月,應該唔係私樓會有的OFFER吧

FREE7個月,應該唔係私樓會有的OFFER吧
tamchris 發表於 2010-11-10 22:59

翠擁華庭算唔算?

137 個plan 都有手指送?

翠擁華庭算唔算?
seevhs 發表於 2010-11-10 23:02

C-hing, 有唔有contact.... 請問30M upload 有幾快?