新裝BB100,收貨

OK滿意了
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

恭喜,实在100m己经足够,1000m好似无必要,我都决定上马bb100

恭喜,实在100m己经足够,1000m好似无必要,我都决定上马bb100
makayin 發表於 2011-5-26 03:39

100M not enough for me , i want to use 500M

100M not enough for me , i want to use 500M
law1987 發表於 2011-5-26 04:23

當你捱左十幾年老電,1.5M->3M->6M..到有100M  我已經知足

當你捱左十幾年老電,1.5M->3M->6M..到有100M  我已經知足
乜都唔識 發表於 2011-5-26 06:24

我捱左9年老電,3M->6M->8M.....
宜家住個度都係8M only.
不過有條200M係第度用緊

老電真係唔好講笑....由我中一用到而加...
都有成十年啦大大話話....無錯上網真係唔差....
BUT迅雷方面就真係LOCK左速囉
究竟轉唔轉公司好呀各位???
而加仲捱緊老電...$20X PLAN
迅雷最高都係得700KB/S
本人住華富村的

老電真係唔好講笑....由我中一用到而加...
都有成十年啦大大話話....無錯上網真係唔差....
BUT迅雷方面就真 ...
4400 發表於 2011-5-26 12:19

老電8M行 7XXKB 已經最高速喇喎,仲想點?
不過暫時親朋好友加埋都成10條香港寬頻,冇咩投訴,有得咪轉下囉
我去伊甸園DL野  迅雷由5XXKB  跳上5M以上

100MB,正常速度範圍,個數據都OKAY啦~~
老電主打出海,其實依家佢出海既速度仲系咪最掂?

慢..
我用hgc 100MB有94.XXMB  , ul 8xMB
ADAM2 發表於 2011-5-26 04:09

咪玩啦, 睇彩數, 睇區域架.... =_=, 我舊屋 (九龍灣) 用 hgc 100m, 1xm 上落.....   我同事 黃竹坑 用hkbb 100m, 20m 上落..... 鬥屎鬥爛.....都係超廢~~~