[測試] PCCW Fiber Direct 1000M speedtest

岩岩裝好,出面又要再拉過線
月費唔好問喇,唔方便講

除左呢幾個網仲有冇其它網可以試到?
有冇人都係1000m ,第間公司都冇所謂,我想睇speedtest
test住咁多先,出海呢2日test埋

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

樓主, 唔知有無記錯, 上次唔係話上200M? 變左1000M, 唔需要再煩升速啦!!

你可以測speedtest世界各地的速率嗎?

包含台灣....馬來西亞 新加坡 日本 韓國 中國 澳洲墨爾本

香港speedtest的點是不是頻寬不大?

不然怎麼才跑585M.....

Ping time 0 ms

樓主, 唔知有無記錯, 上次唔係話上200M? 變左1000M, 唔需要再煩升速啦!!
sw1 發表於 2011-5-26 22:17

200m升左冇乜分別,所以咪一次過

200m升左冇乜分別,所以咪一次過
冷 發表於 2011-5-26 22:35

Ching你就好啦 公屋居民 仲要等 最大18m

30m 100m 200m 都無 連1000M 都唔好旨意了

Ching你就好啦 公屋居民 仲要等 最大18m

30m 100m 200m 都無 連1000M 都唔好旨意了 ...
superman911 發表於 2011-5-26 22:40

你地法團/管理處有冇sd個form比pccw先?
http://www.netvigator.com/netvigator2003/fiber/FTTH%20BMO.pdf
要法團/管理處批左先可以上去鋪光纖架

大把 公屋居民 用得平價200M

Ping time 0 ms
law1987 發表於 2011-5-26 22:23

幫你試左你足200M
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊