大家知唔知公屋有邊間寬頻可以申請多個ip

大家知唔知?
我現在用HKBN 1000M
想要多個ip因為要用來做Stock Trading For 3 user
個Trading Software 要用VPN 軟件登入,而每個user  use VPN 只能用單1 ip連線。
即同一地點只能有1個user

我申請多個Broadband唔係問題.
最大問題是要好多個VDSL/ADSL/Fiber to Lan 機
真係想死~~ 一個ip 要一條線 每條線有各自的機

Stock Trading For 3 user
個Trading Software 要用VPN 軟件登入,而每個user  use VPN 只能用單1 ip連線。
即同一地點只能有1個user
shal 發表於 2011-6-2 21:30

唔明想點 ...

和記咪 IP 任拎 law

唔明想點 ...

和記咪 IP 任拎 law
EOS 發表於 2011-6-2 21:35

和記可以拿到多個ip ??

我家中會有3人玩stock 而我地買賣美股港股代行的公司
軟體是要用特定的VPN Software
只能一個ip 連接 1個VPN connection
明嗎?

和記可以拿到多個ip ??

我家中會有3人玩stock 而我地買賣美股港股代行的公司
軟體是要用特定的VPN Soft ...
shal 發表於 2011-6-2 21:46

明白

PCCW 一人一寬頻計劃, max 4 ip per dsl modem

PCCW 一人一寬頻計劃 唔知有冇得用係100M&200M呢~

和記而家不是 IP 任拎,之前就係
和記而家wireless IP 限了最多6個+LAN PORT 4個IP, ...
ADAM2 發表於 2011-6-2 22:21

10個IP,

回復 6# shal

打去問下sales, 佢地肯定好樂意幫你