之前申請eye2送的tg789 router可否用於寬頻?如可以怎樣做??請教路

之前申請eye2送的tg789 router可否用於寬頻?如可以怎樣做??請教路

hihifunny 發表於 2011-10-5 08:56

係免費送畀客人用?
(不用退還?)
申請Eye 2是否要加月費呢?

呢隻係wireless router,
可以睇Now TV!
家人裝左200M都係跟呢隻野,
但幾廢下!

係免費送畀客人用?
(不用退還?)
申請Eye 2是否要加月費呢?

呢隻係wireless router,
可以睇Now TV!
家 ...
big_nature 發表於 2011-10-5 09:01

是電話續約時送的eye2睇nowtv的,$110一個月, 到期個router要還,個eye2就唔駛還
我申請左pccw寬頻,我想知eye2送的tg789 router,唔知可電可以駁去寬頻,如可以,怎樣set

回復 3# hihifunny

你將Modem 條LAN線插去789個WAN(紅色)位!
往後SET法如一般無線Router!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復  hihifunny

你將Modem 條LAN線插去789個WAN(紅色)位!
往後SET法如一般無線Router! ...
big_nature 發表於 2011-10-5 12:28

你好,但怎樣set??請問可詳細一點說明

回復 5# hihifunny

你登入netvigator.com
(用自己login and password 登入)
佢有右手邊有wireless一欄教789set 法!

del................

估唔到有人咁用隻eye 的router
樓主你係掂的

不過提醒一下 30mb 同100mb 有機會用唔到