和記遲交錢會點?

之前提過
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1683539
E家打左比和記,等客戶服務D人打返比我跟進安裝費的問題
但係張月結單要我最遲8/10(Tmr)交錢
遲交會點?
會唔會暫時無得上網/附加費

有無c hing 有遲交的經驗可以答下我?
3q

佢會每一個月寄一張單追你數,最後會交比收數公司,我試過

yeeyee2004 發表於 2011-10-7 18:49

最後收數公司有無上你屋企搵你?!:funk:

最後收數公司有無上你屋企搵你?!
nnd 發表於 2011-10-7 18:52

我話無呢個人

我話無呢個人
yeeyee2004 發表於 2011-10-7 19:27

咁搞笑, 最後你有冇交到個筆錢?

yeeyee2004 發表於 2011-10-7 18:49

有無附加費?
會唔會寄一張=$20?

咁搞笑, 最後你有冇交到個筆錢?
nnd 發表於 2011-10-7 19:31

無,我係特登玩野,事原:我好奈之前有個電話係免仔台,後來唔知點join左和記個idd個d13xx個隻,後來取消左個電話,都唔知過左幾多年,赳碼2-3年,某日我收到和記張idd單,大約$5x,我當時都無理頭,我都唔記得個電話號碼,我打去和記個cs問,講得兩講終於記起,我同個cs講話個電話取消左n咁多年,我話你stop左個idd先,點知佢話要我上去填form攪手續,我話當初申請個陣又唔見咁嚴謹?e+就玩個客,我同佢講,取唔取消係佢個事,我就講左la...佢唔攪,損失係佢公司,pank就收綫

有無附加費?
會唔會寄一張=$20?
king04290 發表於 2011-10-7 19:46

好似有最後好似+到$7x,我多數放番落個郵筒寫住wrong address!!

和記 7蚊都會搵收數佬上門收數

和記 7蚊都會搵收數佬上門收數
suclabb 發表於 2011-10-8 11:51

n年前和仔5好話7蛟,9毛子都寄信黎追,我試過啦。