寬頻就到期,打來話續約有優惠...

朋友個寬頻就到期,打來話續約有優惠...
(家居电話+100M+TV)每月$168簽三年,
可免費攞部Samsung Tab7.7 wifi 咁話喎......

$168x36=$6048

各位點睇?

Galaxy tab. 有冇實際用途先?
168-78=90×36=3240
TV冇野好睇!
不如留返三千幾先啦!有需要先考慮買!又可galaxy 或ipad

回復 2# awtq

佢原本係免费寬频用户,之後續约交$109再送TV+電話+wifi 帳號
,個TV都未用過,個機頂盒擺佐响度又晒地方,wifi又少用=.=

而家打來話要續新約,仲話舊果個plan唔做o架la...咁即係要硬食部Tab...
我都問過佢要部Tab有無用,佢都話作用不大,但係佢可以怎做?
一係就轉台,但係又唔知轉咩好...

回復  awtq

佢原本係免费寬频用户,之後續约交$109再送TV+電話+wifi 帳號
,個TV都未用過,個機頂盒擺佐 ...
psfish 發表於 2012-4-1 19:35

慢慢參考吧喇.. 無話硬食既
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ge%3D1&page=108

回復  awtq

,個TV都未用過,個機頂盒擺佐 ...
psfish 發表於 2012-4-1 19:35

你幾時到期? send cut form 吧!唔使咁早理佢

回復 4# yws
Thank!

你幾時到期? send cut form 吧!唔使咁早理佢
awtq 發表於 2012-4-1 20:06

唔係我呀!朋友的...
半年.......漫長的時間

寬頻就到期,打來話續約有優惠
我都不知試過幾次,但每次優惠價都係加價
唔好急,拖佢一頭半個月,佢會識做少少

唔係我呀!朋友的...
半年.......漫長的時間
psfish 發表於 2012-4-1 20:14

叫你朋友慢慢玩,參考下我的經歷
    http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1762545

回復 9# awtq

你應該一早就比呢個我睇嘛!