網上淫係未痴 q 線

一直用緊 6m adsl $140/m 無約, 個幾月前重加價 > $2xx
炒蝦拆蟹嘈左好耐, 都話無平 plan, 又話得 6m, 但明明見到大廈有光纖
ok, 算數, 走人 lor
最近又寄信來, 話特選新客轉台, 可以 $12x 開 100m 光纖 wor
都痴痴地

回復 1# belleville

唔使理呢個公司,越做越衰
連搬遷費都可以改約到要比錢
我都嘈到拆天佢地個MANAGER先打嚟了解
家陣準備傾解約情願用手提都唔用佢嚟上網

你用行動話返比佢知你唔GUR佢啦~!

你用行動話返比佢知你唔GUR佢啦~!
kson 發表於 2012-4-6 16:53

我就係 cut 左, 佢先 send 信來話有新客優惠
果時重係舊客時, 講到口水乾都話無平 plan wor

剛剛絡止服務是否符合新客的條件?可能只是比個教訓你。

我都係交咗表cut到黎回收modem前一日先話有, 取消cut回老巢當冇嘢

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我都係交咗表cut到黎回收modem前一日先話有, 取消cut回老巢當冇嘢
未熟者 發表於 2012-4-7 12:38

.......................................要做到咁盡先肯比....下次睇黎真係要同佢地死過

你都識過個幾月前啦

剛剛絡止服務是否符合新客的條件?可能只是比個教訓你。
cwchan3618 發表於 2012-4-7 12:29

佢比教訓自己多 d lor
老實講, 佢唔加價, 撩起我, 我都廢事煩轉 plan
我一次轉埋 bb 同 tel line, 新 plan 平過網上淫多多聲