有冇D 3G->有線ROUTER?

我想要一隻ROUTER, 唔駛+唔要WIFI, 但有4PORT 可以拮LAN線
不過有選項可以插支3G USB黎做UPSTREAM, 又或者用番傳線拮LAN線出街
唔知呢個世界上面有冇呢種產品呢?

好多款喎, tp-link / d-link都有

傻多都有好多型號支援LTE or 3G 手指 or Android or iPhone.
http://www.sapido.com.hk

但我要無WIFI (無天線)...同埋有(最少)4PORT
SAPIDO 邊隻係? 就咁睇好似無?

dvd-rw 發表於 2012-4-7 19:49

冇wi-fi的話, 對唔住, 極之罕見

dvd-rw 發表於 2012-4-7 19:49

一定唔可以有WiFi 的都有, 不過唔會便宜,
我知果兩部最平都1.5k up.
但有WiFi 的就幾舊水有找, 你點選擇?

一定唔可以有WiFi 的都有, 不過唔會便宜,
我知果兩部最平都1.5k up.
但有WiFi 的就幾舊水有找, 你點選擇 ...
mktong 發表於 7-4-2012 22:55

有WIFI可唔可以熄左個WIFI? 問題除左係幅射之外, 附近已經太多AP唔想造成更大扞擾

如果唔得真係買一個普通ROUTER, 用線駁一個3G分享器算數

有WIFI可唔可以熄左個WIFI? 問題除左係幅射之外, 附近已經太多AP唔想造成更大扞擾

如果唔得真係買一個普 ...
dvd-rw 發表於 2012-4-7 23:00

其實冇邊隻wireless router唔可以disable wifi

如果唔得真係買一個普 ...
dvd-rw 發表於 2012-4-7 23:00

熄左個WiFi 未得囉,
淨我間房都已經搵到20 UP 個AP, 重未計隱藏的.
所以你用唔用身邊都咁多輻射.

改舊Router,Flash番個TT+3GUSB MODEM 輸出有4PORT 可以拮LAN線又有WIFI
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊