網上行果隻黑線電話線30MB ADSL WIFI MODEM有冇代替品?

X9368N
話說呢隻野, 又熱又成日壞, 個ROM限死左好多功能都唔用得
而且個WIFI功能基本上每日都要RESET一次先可以連到線
唔知出面有冇D替代品係可以成隻換走佢?

唔好用佢個wi-fi, 自己加個router好過

市面上的router都用得!

X9368N
話說呢隻野, 又熱又成日壞, 個ROM限死左好多功能都唔用得
而且個WIFI功能基本上每日都要RESET一次先可以連到線
唔知出面有冇D替代品係可以成隻換走佢?
dvd-rw 發表於 7/4/2012 14:26

如果你只是希望取代它的 WiFi 功能,就買一隻 WiFi Router 就可以了。我自己也是用 Netvigator 30M,現在用一隻 Apple 的 AirPort Extreme Base Station 在家中提供 WiFi 上網,雖然較貴,但表現相當穩定,我十分滿意它的表現。

唔好用佢個wi-fi, 自己加個router好過
KinChungE 發表於 7-4-2012 15:39

我想成隻換走佢, 有冇替代品?

回復 4# Jamesbond007

AirPort Extreme Base Station
想問下師兄呢隻野幾$?
家人想要個router型仔D!

AirPort Extreme Base Station
想問下師兄呢隻野幾$?
家人想要個router型仔D!

big_nature 發表於 7/4/2012 17:40

AirPort Extreme Base Station 現售 $1288:http://store.apple.com/hk-zh/pro ... me?fnode=MTY1NDA0Mg

回復 7# Jamesbond007

thank you are Ching!
以果果D野,呢隻唔算貴!

我唔用APPLE的

我唔用APPLE的
dvd-rw 發表於 7/4/2012 19:58

既然如此,唯有請其他人幫你了。