請問大大draytek 200B和RT-n16對BT有較大優勢?

draytek 200B 50,000連線數,二手價約$400
RT-n16 則稱有300,000連線數,一手價約$660

基本上是否RT-n16 好D?

draytek 200B  ,二手價約$400, where?

我都想知係邊度可以用$400買到隻二手200B啊~
仲平過TB啊~

但200B係商業級,可惜佢無VPN~

draytek 200B 50,000連線數,二手價約$400
RT-n16 則稱有300,000連線數,一手價約$660

基本上是否RT-n16 好D ...
bonbon1 發表於 2012-4-9 14:06

但200B個WAN, 最多 2 埠 10/100M Base-Tx 乙太網路

如果用100M+ Broadband便不夠用

我都想知係邊度可以用$400買到隻二手200B啊~
仲平過TB啊~

但200B係商業級,可惜佢無VPN~ ...
microware 發表於 2012-4-9 16:19

咪就係 二手區羅!

但200B個WAN, 最多 2 埠 10/100M Base-Tx 乙太網路

如果用100M+ Broadband便不夠用 ...
炎冬 發表於 2012-4-9 18:13

我用bb100, 即係冇用!?

咪就係 二手區羅!
bonbon1 發表於 9/4/2012 18:21

兩個WAN,壞咗WAN1,得返WAN2可以用~
咁樣,$400又好似貴咗少少喎~

兩個WAN,壞咗WAN1,得返WAN2可以用~
咁樣,$400又好似貴咗少少喎~
microware 發表於 2012-4-9 18:29

如果佢的連線數作用跟rt-n16一樣的話, 咁rt-n16好得多!

壞的...

如果佢的連線數作用跟rt-n16一樣的話, 咁rt-n16好得多!
bonbon1 發表於 9/4/2012 18:33

兩件野係唔同級別嘅~

200B係商用級,N16就係家用級~