有無人識 UNLOCK 華為 B660 - Huawei B660 3G Router

由123  買返嚟, 想用第二個台嘅卡!

由123  買返嚟, 想用第二個台嘅卡!
gra55r00t 發表於 2013-5-6 11:00

應該無LOCK

回復 1# gra55r00t

c hing 你隻b660買左幾錢?

回復  gra55r00t

c hing 你隻b660買左幾錢?
derektang 發表於 2013-5-6 16:29

FREE with 24 months contract, but suddenly "cut" by them!

應該無LOCK
holdhearted 發表於 2013-5-6 14:51

但係我用了張人仔48超級至抵傾儲值卡,電話不通?
http://www.hk.chinamobile.com/tc ... ices-localtalk.html

回復 5# gra55r00t

我用PXXW   or  屎馬桶  都用到啊

回復 1# gra55r00t

你可比錢 unlock..街價約$200

如果真係有lock,自己用DC-Unlocker unlock 都得. 唔知你果隻幾錢,我之前unlock 隻MF91 都係7 歐元

如果無lock,123真係良心企業!(你話呢?)
我隻3g手指係李家二公子送,咩狗都lock哂要上網down軟件自己unlock.( ...
ahwah133 發表於 2013-5-7 11:55

良心企業就5會無理cut人服務