[開箱] [開箱]asus wl-330nul router仔

尋晚想post但死左server, 今日再post先
隻router個資料係度, 等我post相先
http://www.asus.com/tw/Networking/WL330NUL/

手指咁細支, 又靚仔

後面個usb可以收埋, 用時先蚊出來

佢側邊有個supervisor code,初頭以為乜來原來係第一次用隻router時既password, 唔知係唔係每一隻都唔同?

同屋企幾樣野比較, 大個粒AA電小小咋

平時可以插個尿袋咁用就得, 不過去酒店用就唔駛用佢啦!我會插usb電

其他功能再整埋下先!! 因為呢隻野太多野玩啦!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

手指咁細支, 又靚仔

後面個us ...
seijai98 發表於 2013-5-15 09:13

真係好型仔又細喎!
CHING買左幾銀?

真係好型仔又細喎!
CHING買左幾銀?
nnd 發表於 2013-5-15 09:33

$230 only

真係好細隻..........
Post下D界面來睇下~

條USB線會唔會好容易斷? 就咁睇好似有D牙煙
有時D酒店只得書枱底有插蘇, 咪要FING FING下同拉到條LAN線好長?

$230 only
seijai98 發表於 2013-5-15 11:30

邊樹買??
我之前搵過無貨......

邊樹買??
Advanced Ivan 發表於 2013-5-15 15:13

海鮮舫

手指咁細支, 又靚仔

後面個us ...
seijai98 發表於 2013-5-15 09:13

開箱文點解唔見個箱

開箱文點解唔見個箱
mansiu 發表於 2013-5-15 15:21

細盒仔一個, 星期五買星期日上大陸時拎埋上去掉埋

邊樹買??
Advanced Ivan 發表於 2013-5-15 15:13

jumbo有
深水埗早前望唔多見!!