有無師兄仲有用緊家居電話?
係咪要用埋ISP提供嘅router(唔知部野算唔算modem)?
無留意開,所以脫哂節

有冇咁平
paddead 發表於 2020-8-21 18:17

點先有$58
水藍 發表於 2020-8-22 19:47

官網$78, mylink app見到$58, 就響咗佢嘅my link app申請~

暫時用咗一個禮拜, 同之前香港x頻1000冇分別 (應該係雞寶network)
附上測速結果(經過咗一個Dlink router)

p.s.
> 我係cmhk mobile 現有客戶, 唔知道關唔關事.
> (我申請完先見到) 佢有個推薦人計劃, 有少少回贈, 如果要申請可以考慮落埋,慳得就慳下XD

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

官網$78, mylink app見到$58, 就響咗佢嘅my link app申請~

暫時用咗一個禮拜, 同之前香港x頻1000冇分 ...
TY~ 發表於 2020-8-24 16:51

應該手機上台用戶先有$58
用什麼Router

回覆 17010# keith234

師兄,請問網上個cut form 係邊?我搵咗搵唔到。

回覆 17020# Bloodorc

公屋,1月夠期, BB1000+家居電話,佢開我$20X

PCCW $13X

CMHK上台用戶+1 前日收到信話58$*36 1000MB

利申PCCW用戶, CMHK個58好吸引

我都係cmhk客,手機PLAN本身有兩個號碼用緊$188 20gb plan
家居上網就用左hkbn幾年, 話說年尾12月先到期
唔怪得呢排hkbn日日call爆到我機啦,
我本身都係用緊hkbn$189 1000mb連家居電話
點知大約6月起, hkbn就日日打黎叫我續約,
本身如果唔加價都可以諗諗, 點知佢獅子開大口加到我$268
理由係話通漲....岩岩唔上網睇都唔知原來cmhk做緊$58

回覆  Bloodorc

公屋,1月夠期, BB1000+家居電話,佢開我$20X

PCCW $13X
jackytkh 發表於 2020-8-25 10:11

你都係hkbn舊客? 佢依家日咪日日call你?
本身12月先到期, 佢日日call爆我已經好嬲(雖則我已經用小熊block左佢)
但佢敢膽死開我$268明當我水魚

HKBN
A. 新約/續約:    續約 (私樓)
B.合約期:          24個月
C.生效期:          sep 2020
D.服務:             1000M + Telephone + MY tv super
E.平均月費:     $136 x 24

回覆 17020# Bloodorc

應該算