回覆 17041# klhk

你私樓$136X24仲平過我咁多...........

回覆 17039# 4400

call我屋企人姐
不過應該幾日CALL一次

回覆 17034# 水藍

DIR-867

HGC
A. 新約/續約:    新約 (公屋)
B.合約期:          36 個月
C.生效期:         1 Jan 2021
D.服務: ...
lochinhung 發表於 2020-7-28 17:23

UPDATE一下8/8裝完機 直到26/8暫時仲係冇收到應承的400蚊超市COUPON
假設之後都冇既話就平均90蚊月費
另外原有用緊的HKBN呢排一星期打黎一次(最後OFFER原有用緊價118+MYTV+30分鐘IDD,
PS.HKBN已SEND CUT FORM同講左新公司已上黎裝機

回覆  klhk

你私樓$136X24仲平過我咁多...........
Bloodorc 發表於 2020-8-26 09:27

我10月中到期,佢打黎叫我續約$168,點都唔肯減。之後上網填左Cut form,過一日就打黎話可以做$138 (1000M+mytv+電話)

netvigator
A. 新約/續約:    續約 (私樓)
B.合約期:          24個月
C.生效期:          sep 2020
D.服務:             100M
E.平均月費:     $128 x 24

178x24 回 5400 club point, 可換 1200 wellcome
但係咪時常缺貨? 剛才登入去睇, 無貨!

依家用緊100M $168, 想升500 或1000MB. 應該自己打去問? 大既要幾錢一個月?

我10月中到期,佢打黎叫我續約$168,點都唔肯減。之後上網填左Cut form,過一日就打黎話可以做$138 (1000 ...
Minaduki2004 發表於 2020-8-27 16:31

換超市券不是300分=$50嗎?
何來5400分 換1200券呢

我10月中到期,佢打黎叫我續約$168,點都唔肯減。之後上網填左Cut form,過一日就打黎話可以做$138 (1000 ...
Minaduki2004 發表於 2020-8-27 16:31

呢個價錢無得頂啦

網上行:
2020年10月到期
本身$188 1000MB一個月
8月頭交CUT FROM
之後打黎$138左右一個月無要到

再之後打黎$98 一個月1000MB(唔要WIFI機先有呢個價,要換番部無WIFI)加送1350積分(可換$300超市券)
要續30個月