CMHK
A. 新約/續約:新約 (居屋)
B.合約期:36 個月
C.生效期:DEC 2020
D.服務:1000M + UTV Box
E.平均月 ...
hkitsewh 發表於 2020-7-25 15:04

點做到58蚊?我以為68已經係最低
真係1000M?

點做到58蚊?我以為68已經係最低
真係1000M?
nhoj 發表於 2020-8-11 16:47

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今日收到 HKBN 電話講續約,佢原本開 $169,我話唔考慮住,後來佢話可以做 $138。我依家係 $148 (200M + Tel + MyTV)

大家覺得 $138 x 24 個月可以接受,還是要交 cut form 先肯減多啲?

今日收到 HKBN 電話講續約,佢原本開 $169,我話唔考慮住,後來佢話可以做 $138。我依家係 $148 (200M + Te ...
ukulele 發表於 2020-8-12 17:01

私樓的話這個價差不多了,再俾你揼到也頂盡平多十零蚊吧我估

HKBN
A. 新約/續約:   續約 (私樓)
B.合約期:          24 個月
C.生效期:          Oct 2020
D.服務:             200M + Home Tel + MyTV
E.平均月費:      $138/月, 無贈品

佢話有續約 14日冷靜期,所以先續咗,再考慮有無心力搞 cut form。

公屋轉台

網上行1000mb 光千入屋:
$158/月 x36(free 12月&安裝)
無coupon..... 貴。

請問200mb或500mb 做到咩價位?

電話號碼1000 剛才 call me, 氹我續約, 九月到期

1000M, 24months, $158, 送1800積分, 佢話等如 $400

500M, 24months, $148, 送1800積分, 佢話等如 $400

我話諗諗先

Cmhk 還有無送router?

回覆  阿撒斯
ching请问HGC在哪里上網download cut form
定係打热线叫佢寄,thx
不喜勿喷 發表於 2020-8-8 15:49

打電話叫

請問PCCW 還有無送home wifi?
公屋/居屋