中國移動

私樓, 2年約, 100M
$108

請問中移動100M是否行Cat.5E唔駛modem?要約幾耐先裝倒?
wyhui5124 發表於 2017-8-6 16:05

9月上來裝,應該同hkbn 一樣

cmhk $108 100M 同之前hkbn 完全冇分別

hgc
A. 新約/續約:    續約 (私樓)
B.合約期:          24個月
C.生效期:          sep 2020
D.服務:             1000M
E.平均月費:     $99 x 24 with my tv super

係咪sales自己報價?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
detox2046 發表於 2020-8-21 12:56

??你意思係我做緊sales要係度搵生意?

誤會了師兄,我意思係咪sales搵你續約報99加mytv 定sent cut Form至報呢個plan俾你。

via HKEPC IR Pro  ...
detox2046 發表於 2020-8-21 14:38

佢搵我

CMHK
A. 新約/續約:    新約 (私樓)
B.合約期:          36個月
C.生效期:          Aug 2020
D.服務:  ...
TY~ 發表於 2020-8-21 15:42

有冇咁平

原來cmhk broadband 都幾平, 如果唔考慮網絡安全都值得諗, 唔怪得pccw 留客價都幾進取

...
akao 發表於 2020-8-22 18:50

佢成日話我冇網絡

118係公價, 你禁入去查下你個單位有無覆蓋, 有覆蓋Show比你既Plan比公價118蚊更優惠! ...
nnd 發表於 2020-8-24 11:54

無覆蓋