(tb r6900 $499人仔)Hkxn 100mb R7000定ac68u 黄金邊間r7000 賣$780?

Hkxn 100mb 用R7000定ac68u  a2004ns洗機後用一排都係會斷線
師傅上來望過 用光纖要鑽牆 所以冇整到
見二手網 R7000  $700 冇保
Ac68u $500 3年保
其實係咪差5多 多數好似係讚r7000 好d
另外梅林容易整嗎?

定上tb買 r7000 599人仔
r6900 549人仔
Ac68u 699人仔

但香港用 買轉插就Ok?
定配個火牛好d 但電壓 w數個d啱用嗎?
Thx

行貨R7000都系$870, 有3年保喎

Victorwongsk 發表於 2017-7-3 14:27

Price個d都 900幾
Ching 可pm嗎?

Thx

Victorwongsk 發表於 2017-7-3 14:27

如果Ac68u  $500 3年保
Ching 會點揀呢?

如果Ac68u  $500 3年保
Ching 會點揀呢?
87PIY 發表於 2017-7-3 14:36

淘寶定系二手?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android

R7000,  Ac68u 都可以食午餐肉. 如果淘返o黎, 叫個掌櫃幫你察好梅林先囉(尤其係R7000).
兩部都用過, 最後部R7000送左比屋企人既親友用, 因為佢地睡房離開router既位置比較遠, 兼有2幅薄薄既石屎牆.  Netgear 隻牛係香港配唔難. 應該都好容易買. 再唔係加個轉插.

淘寶定系二手?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - Android
sasini1 發表於 2017-7-3 14:39

肥花 開過盒Check
有單 ,盒,有保

回覆 3# 87PIY
黃金 領x

回覆 7# hk250704

Ac68c wifi 接收範圍比R7000 好?