請問係唔係有分a2 同c1 版? 有咩分別? thx

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

其實有A1,A2,B1,C1同E1版

A1:初版
A2:USB 3.0電磁屏蔽
B1:CPU 1GHz
C1:新版CPU,仲係1GHz
E1:網上好少資料

利申:用緊A2 + C1,除左restart速度有分別都分唔到邊個打邊個

印象中睇過同AC68P(CPU 1.4GHz)比較,CPU對於routing performance係無分別,主要都係USB 3.0個速度

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

E1:網上 ...
astrial 發表於 2017-7-10 12:30

我仲一直以為AC68U個cpu係800MHz,由始至終都低過R7000既1GHz添,原來新版已提升到1GHz,我check返原來我用緊嗰部都只係A2版 我部AC68U reboot時間又真係好慢,每次都等咗好耐先有wifi,我另一部cheap嘢N12HP反而快好多,開機無耐就有wifi了

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

E1:網上 ...
astrial 發表於 2017-7-10 12:30

C1有冇電磁屏蔽?

C1有冇電磁屏蔽?
蠢貓 發表於 2017-7-10 16:37

A2開始全部都有

我仲一直以為AC68U個cpu係800MHz,由始至終都低過R7000既1GHz添,原來新版已提升到1GHz,我check返 ...
joejoni 發表於 2017-7-10 16:26

美國仲有版AC68P行1.4GHz

點睇..A1依D版本,唔該...

點睇..A1依D版本,唔該...
cat6 發表於 2017-7-11 05:33

盒同機身有寫

宜家出面買應該都係C1我估
不過睇清楚個盒先課金

我部CPU行800