回覆 59# Enterprise

有folder,但空白無log

我都係跟足哂,都係唔WORK
marco173 發表於 2017-10-28 23:32

邊度出問題?

回覆  Enterprise

有folder,但空白無log
celvis 發表於 2017-10-28 23:32

你輸入 ps | grep v2ray
看看 v2ray 是否正在運行中

同埋 v2ray.sh 呢個 file 可能有啲錯,你update 下呢個file
另外 v2ray-reload.sh 我都update 咗,新版本會運行得好啲

請問ras pi/orange pi 裝到v2ray同letsenc嗎

回覆 63# Enterprise

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

邊度出問題?
Enterprise 發表於 2017-10-29 02:13

我跟足哂, 執行 V2Ray(基本篇)去做都係唔得
唔知邊到出錯

我跟足哂, 執行 V2Ray(基本篇)去做都係唔得
唔知邊到出錯
marco173 發表於 2017-10-29 10:44

俾我睇埋 firewall
iptables -L INPUT

回覆 67# Enterprise

error.log 無任何error
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  Enterprise

error.log 無任何error
marco173 發表於 2017-10-29 11:42

2 個可能性
1. 你個 UUID 出錯
2. 你部 router 時間或電話個時間唔啱,佢只可以容忍約 2 分鐘誤差

到咗深圳,聯通 + 華碩 router 成功翻牆

https://www.facebook.com/enterpr1se.info/posts/1823337451028202