[操作疑難] 如果差唔多價 EA7500定ac68u好d 用緊a2004ns 死唔斷氣仲未壞

如果差唔多價$  EA7500定ac68u好d 仲係用緊a2004ns 死唔斷氣仲未壞 間5中斷線咁
因為見人放Ea7500  全新有保都係800 平平地都夠用掛
用Hkxn 100mb

如果差唔多價$  EA7500定ac68u好d 仲係用緊a2004ns 死唔斷氣仲未壞 間5中斷線咁
用Hkxn 100mb ...
87PIY 發表於 2018-2-5 12:27

7500 1.4G雙核
68U 1G雙核

硬件買7500

但如果你想玩下系統,裝第三方軟件merlin,entware,就買68U

就係咁簡單

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

Ac68u

Firmware update 跟得足
Security patch 都追得貼
3Rd part firmware 選擇啊唔少,
Official firmware 都已經成熟好多
功能齊,近排仲加左ai mesh.

via HKEPC Reader for Android

Ac68u

Firmware update 跟得足
Security patch 都追得貼
3Rd part firmware 選擇啊唔少,
Official firmw ...
tatgor 發表於 2018-2-5 14:32

你太直接啦
我都唔好意思....陣間比人問點解買舊機

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

你太直接啦  
我都唔好意思....陣間比人問點解買舊機  

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - ...
sasini1 發表於 2018-2-5 14:56

電話就有款追下啫。。。
擺屋企用嘅,好用就得

via HKEPC Reader for Android

現階段會選AC68, 因為係BROADCOM CPU, compatible 好D, 第三方支援都多D,
P.S唔同BRAND CPU 不可直接用CPU速度話邊過快D

因為見人放Ea7500  全新有保都係800 平平地都夠用掛

87PIY 發表於 2018-2-5 18:01

800買傻瓜機

我寧願比多200

有或者森林買仲平

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

放完Ea7500,賣家話唔定轉頭買番 ac68u

800買傻瓜機

我寧願比多200

有或者森林買仲平  

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android ...
sasini1 發表於 2018-2-5 18:06

點解叫傻瓜機嘅?