[操作疑難] Ac68u 問題

大家好,小弟最近轉左1G+1G 寬頻上網,爬過文,見好多人推薦Ac68u 比較穩定,我上淘佬見個價平過香港幾百

如果我買淘佬貨,刷梅林,之後set vpn果啲返大陸上唔上到fb/wtsapp?

新手一問,希望大家俾啲意見,唔該晒

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

大家好,小弟最近轉左1G+1G 寬頻上網,爬過文,見好多人推薦Ac68u 比較穩定,我上淘佬見個價平過香港幾百

...
dexfei 發表於 2018-2-21 08:34

可以!
68U可塑造性非常高!
遠超各種新型號

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

...
dexfei 發表於 2018-2-21 08:34

68u好丫。

vpn喺大陸上到嗰陣就上到,上唔到嗰陣就上唔到。

留意番, 68U 個Dual Wan 未必行足1G+1G

留意番, 68U 個Dual Wan 未必行足1G+1G
wgpoon 發表於 2018-2-21 09:11

咁師兄有咩推介?88u?

回覆  dexfei
CKW 發表於 2018-2-21 09:08

咁巴打有咩推薦

下?!穩定?!係真唔係先

最少我用官方野,AC68U玩Dual Wan,完全係唔掂,佢係得容錯模式係可以的,但如果係負載平衡的話,係差到不得了,基本上用1:1黎上網,初期係可以的,但用左1日左右,係唔知乜事全屋由手機WIFI到PS4的PSN,連MACBOOK都上唔到網
最後要用返容錯模式先叫解決個問題
我反而認宜想搵一隻可以正正常常玩Dual Wan之餘,功能上比AC68U係一樣甚至更高的ROUTER....

下?!穩定?!係真唔係先

最少我用官方野,AC68U玩Dual Wan,完全係唔掂,佢係得容錯模式係可以的,但如 ...
sunhikari 發表於 2018-2-21 09:37

首先要問樓主有幾多錢預算

首先要問樓主有幾多錢預算
pobpob 發表於 2018-2-21 09:42

大概1000-1400,只係見淘佬平啲,如果冇乜分別就揀淘姐,如果樓上講到咁,其實有邊隻呢?