黑仔, 淘寶買左隻壞router ac88u (已換新)

11/11 買, 999 人仔
個盒超級巨大, 集連以6kgs 計 實重只係3kgs
點之開機后連唔到線, 煩惱緊點樣寄番去浙江

過深圳寄,羅湖關口都有

回覆 1# pauly2k2003

師兄我都買左呢隻, 用緊, 順帶一提, 我集運只計1.9KG
開機後點連唔到線? 好似要做 reset 先

回覆  pauly2k2003

師兄我都買左呢隻, 用緊, 順帶一提, 我集運只計1.9KG
開機後點連唔到線? 好似要做 res ...
michelle_ysk 發表於 2018-11-27 22:23

冇錯,我都有reset過。
我㨂淘寶直送,收咗$34, 好Q大個箱,唔知幾多磅了

冇錯,我都有reset過。
我㨂淘寶直送,收咗$34, 好Q大個箱,唔知幾多磅了 ...
hkabd 發表於 2018-11-27 23:56

有單,
上去大陸1.爪私,抓到任佢收
2.正正常收大約15%關稅回來
3.比物流寄,1KG 70$ 關稅另計
近來聽講抓得好嚴
我二手滑鼠無單,遲D都會上去寄
收都係收100內,應該無事,我會自己去關員旁送關稅錢

全新機?

有單,
上去大陸1.爪私,抓到任佢收
2.正正常收大約15%關稅回來
3.比物流寄,1KG 70$ 關稅另計
近來聽 ...
hkmand001 發表於 2018-11-28 00:08

一隻 mouse 只要冇盒 唔太新 應該冇咩問題

Router就以前試過帶 過完x ray 再人手簡單睇一睇都冇理
個 router係住酒店用

不過連盒  check到 多數當你走私上去賣

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

所以我買港行

一定要返大陸先寄到