請問目前最快嘅日本VPN係邊間?

我宜家用緊StrongVPN 雖然好穩定但我覺得延遲度好高 開個Youtube都要等幾秒
定其實咁係正常?
老實講貴啲都無所謂 (StrongVPN都唔算平了)
想要一間快+低延遲度+穩定嘅日本VPN
師兄有冇好推介?THX

我宜家用緊StrongVPN 雖然好穩定但我覺得延遲度好高 開個Youtube都要等幾秒
定其實咁係正常?
老實 ...
s01100943 發表於 2019-1-1 10:15

要快同穩定

梗係自己租個日本 server vps 起 vpn

因為速度快同穩定哥 d都係限流量

申請一年免費google cloud,自己起個vpn server

定其實咁係正常?
老實 ...
s01100943 發表於 2019-1-1 10:15

自己係google cloud 起VPN server

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

申請一年免費google cloud,自己起個vpn server
tplcm 發表於 2019-1-1 12:08

如果只係想連日本網快啲就可以,cloud有時會攞左ARIN嘅IP係其他地區用之後當左你在美國。

可以試下 protonvpn
日本有免費 server 用落都好快

可以試下
日本有免費 server 用落都好快
misaki83 發表於 2019-1-1 18:58

多謝師兄推介 終於脫苦海

多謝師兄推介 終於脫苦海
s01100943 發表於 2019-1-5 06:40

多口問下 Cling 用日本 VPN 來有什麼用,係咪 網購,睇日本电視之類?

via HKEPC Reader for Android

多口問下 Cling 用日本 VPN 來有什麼用,係咪 網購,睇日本电視之類?

via HKEPC Reader for Android ...
rhk101 發表於 2019-1-6 10:47

玩日本Online Game

玩日本Online Game
s01100943 發表於 2019-1-7 14:21

VPN 玩 online game 會唔會不順暢 ?

via HKEPC Reader for Android