想請問有關路由器Asus RT-AC86U

想請問有關路由器Asus RT-AC86U

而家邊度可以買到?同係正貨?同埋想知道Asus RT-AC86U而家係做緊咩價?
我見網上賣緊好多都係$1379,$1350,$1340

淘寶同深水步個d又吾太敢買...怕比人呃買到貴野同假野...

謝謝各位師兄:)

係深水埗黃金高登先最平同行貨喎...
去3C買就最穩陣

Bought at Capital Computer 1 week before at $1,250

係深水埗黃金高登先最平同行貨喎...
去3C買就最穩陣
awch 發表於 2019-1-18 11:23

請問3C係咩?謝謝你

Bought at Capital Computer 1 week before at $1,250
louis127 發表於 2019-1-18 11:37

謝謝你~正都網上沒有AC86U...只有AC88U><

請問3C係咩?謝謝你
yuki0327 發表於 2019-1-18 11:42

嗰3間C字頭嘅舖頭

請問3C係咩?謝謝你
yuki0327 發表於 2019-1-18 11:42

係咪無玩金庸群俠傳?
笑傲江湖的 3C腦神丹

618時在淘寶買左$699人仔,SO FAR SO GOOD

AC86U 有假貨嗎??  邊個咁勁連router也做假出來, 成本好高喎

去邊間買都是正貨, 只是價錢不同

618時在淘寶買左$699人仔,SO FAR SO GOOD
隨機人生 發表於 2019-1-18 17:33

唔知點解淘寶router 咁平
但有時真係會有少少分別. 例如我淘左隻dlink, 港版會有張卡有個預設wifi 密碼, 但大陸版預設open 無密碼

/forum/viewthread.php?fid=12&tid=2481422&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page