有邊隻旅行用細router用micro usb供電同插到usb手指開share folder?

tpblink改ddwrt得唔得?

tpblink改ddwrt得唔得?
一男子 發表於 2019-2-25 17:05

Tplink 703N行goldenorb

via HKEPC Reader for Android

Tplink 703N行goldenorb

pkf 發表於 2019-2-25 17:32

香港好似冇得買?

華為wifi 蛋 通常可插mirco SD

香港好似冇得買?
一男子 發表於 2019-2-26 08:59

香港有得賣~~不過唔係行貨

行貨係賣size大少少, 行mini usb個款…

上price hk望下

我都用左超過5年, 仲行得走得

華為wifi 蛋 通常可插mirco SD
NeTZoO 發表於 2019-2-26 09:04

我要有lan頭

香港有得賣~~不過唔係行貨

行貨係賣size大少少, 行mini usb個款…

上price hk望下

我都用左超過5年, ...
pkf 發表於 2019-2-26 11:57

我係想拎黎駁ps2用要有lan頭同有usb share folder功能,上唔到網都得,唔通要上淘寶先買到

我係想拎黎駁ps2用要有lan頭同有usb share folder功能,上唔到網都得,唔通要上淘寶先買到 ...
一男子 發表於 2019-2-26 12:32

你唔要micro usb供電嘅小米mini刷padavan都幫到你

剛剛揾到tplink 720n都幫到你

仲有2個lan port,  tb價1舊人仔

你唔要micro usb供電嘅小米mini刷padavan都幫到你

剛剛揾到tplink 720n都幫到你

仲有2個lan port,  tb ...
pkf 發表於 2019-2-26 14:03

唔該師兄,但我一定要用micro usb供電先得
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4434/54084/1/7/0/
6年前都有出呢啲細router,但呢兩年竟然冇

回覆 9# 一男子

Raspberry pi + usb wifi dongle + hostapd + smb share?